3 No hay imágenes asociadas a esta receta
Imprimir o descargar
[X]

Imprimir o descargar

Cruixents d’espinacs amb rocafort


Imprimir:
4

Ingredientes

24 ración/es

Cruixents d’espinacs amb rocafort

Cruixent

  • 75 g d’oli d’oliva
  • 45 g panses sense llavors
  • 45 g pinyons
  • 300 g fulles d’espinacs frescos
  • 1/2 cucharada sal
  • 75 g formatge roquefort
  • 1 paquete pasta filo
  • 20 g e mantega fosa per pinzellar
  • 1 unidad ou batut, per pinzellar
  • lavors de rosella i sèsam, per decorar
  • 6
    25min
    Preparación 15min
    Tiempo de horneado
  • 7
    baja
    Preparación
  • 8
    • Appliance TM 5 image
      Receta creada para
      TM 5
      Si estás utilizando el cubilete de Thermomix® TM6 en tu Thermomix® TM5 debes saber que:
      Para cocinar (cocer a fuego lento) a temperaturas de 95°C o superiores (200°F), debe utilizarse siempre la cestillo en lugar del cubilete TM6, ya que el cubilete TM6 encaja perfectamente en la tapa. El cestillo se apoya de forma holgada en la parte superior, es permeable al vapor y también evita las salpicaduras de alimentos del vaso.
5

La preparación de la receta

  1. Posem al vas de la thermomix l’oli, les panses i els pinyons, programem 4 min./ Temp. Varoma/ vel. cullera.

    Afegim els espinacs i la sal, programem 3 min./ Temp. Varoma/ gir a l’esquerra/ vel. cullera. Passat el primer minut introduïm l’espàtula pel bocal i movem per ajudar a que s’ofegui tot uniformement.

    Afegim el formatge roquefor esmicolat i barregem amb l’espàtula. Bolquem el contingut del got al cistell col·locat sobre un bol per separar el líquid i reservem.

    Tallem la pasta Filo en tires de 5 o 6 cm. d’ample, posem una culleradeta d’espinacs en un extrem de la tira de pasta, doblem la cantonada formant un triangle (cobrint el farcit), i seguim doblegant.

    L’últim tros el pintem amb la mantega fosa per soldar bé el triangle.



    Pintem amb l’ou batut i empolvorem amb les llavors.

    Preescalfem a 180ºC. Posem al forn durant 10 minuts o fins que estiguin daurats.

    Podem fer una salsa amb el líquid deixat anar per els espinacs. Ho posem al got de la thermomix, afegim el formatge crema, programem 1 min./ Vel. 2.
10

Accesorios

  • Cestillo
    Cestillo
    comprar ahora
  • Espátula
    Espátula
    comprar ahora
  • Vaso completo Thermomix ® TM6
    Vaso completo Thermomix ® TM6
    comprar ahora
11

Esta receta ha sido creada por un usuario del Recetario. Vorwerk Thermomix no asume ninguna responsabilidad sobre los pasos de preparación, las cantidades ni el éxito de la receta. Por favor tenga en cuenta la forma de uso y las instrucciones de seguridad explicadas en el manual de su Thermomix.

A otros usuarios también les gustó...


Comentarios

Añadir un comentario
  • No hay comentarios por el momento.